”Imponerande debut av Motalaförfattare”

imageNär jag åt min frukostfil idag fick jag ett sms från Ann, och direkt därpå ett från Camilla. De gratulerade mig till den fina recensionen i Corren. När jag klickade mig in på tidningens hemsida var jag glad att jag redan visste att det skulle stå något positivt för det var läskigt nog ändå. Att inte veta om en totalsågning väntar måste ju vara fruktansvärt.

Och recensionen var verkligen jättefin. JAG vill läsa den där boken som recensenten skriver om!

Bland annat så här skriver Jakob Carlander om min bok:

”Lotta Lexén har gjort ett gediget arbete med sitt skrivande. ”Genom dig” har det mesta av vad en modern thriller bör innehålla; vandring mellan olika tider, skiftande fokus, parallella berättelser och blinkningen mot det övernaturliga. Det är en berättelse som håller hög klass, är välskriven och som underhåller på precis det sättet en spänningsroman ska göra. Dessutom finns det ett livspussel som berör på ett djupare plan. Jag kommer att minnas denna berättelse. Som läsare ser jag beröringspunker med psykiatrikern och författaren Åsa Nilsonnes författarskap.

Lotta Lexén bor och verkar som lärare i Motala. ”Genom dig” är en debutroman och även förlagets första utgivna bok. Precis som vi på restauranger gärna vill ha närproducerat, tycker jag att vi läsare i Östergötland ska uppmärksamma denna roman. Här finns ingen anledning att gå över ån efter vatten. Ibland har debutanter som ger ut sina böcker på små förlag lite för bråttom att skriva ännu en bok efter en välvillig recension. Den faran hyser jag inte med Lotta Lexéns debutroman. Tvärtom. Jag hoppas hon skriver snart och mer. För detta var bara en början. Men en himla bra sådan.”

Läs gärna hela recensionen här: Klicka här!

Alltså, mitt kaffe smakar bättre än vanligt idag, och den grå himlen ser välvillig ut.

Dags att skriva uppföljaren.

5 reaktioner på ””Imponerande debut av Motalaförfattare”

  1. Tror nästan kaffet kallnade där i muggen eller?! Vad kul Lotta, grattis till fin recension! Är benägen att hålla med, boken är bra och jag ser fram mot fler från dig!

    • Japp, kaffet svalnade en aning och fick ungefär samma temperatur som mina glädjetårar. Tack Nina! Och visst skulle det kunna vara våra ryggar på sidan 97?

      • Absolut Lotta! Tänkte först slå upp den sidan direkt men tog mig i kragen;)! Så roligt att läsa alla fina recensioner och lovord, fortsatt lycka till!

Kommentera