Julklappsdags!

image

Min tomteverkstad

Jag packar julklappsbeställning och inser att jag visst också kan känna mig positivt inställd till julen. Till exempel känner jag att jag gärna skulle packa fler företagsjulklappar 😉

De små presentpåsarna är för övrigt inte mindre än att det lätt går att klämma i något mer än min bok. Vore jag ett Motalaföretag skulle jag nog lägga ner en ask hemkokt kola från Börslycke också. Vanilj och havssalt. Den är så god att jag skulle kunna stjäla den under näsan på mina barn och sedan blåneka till det. Med kolan klibbande mellan tänderna. Eller, om jag var ett företag som kunde kyla julklappen till dess den skulle delas ut, så skulle jag lägga i en påse torkade jordgubbar och en bit Delice d’Argental-ost från Skafferiet. Nästan löjligt gott tillsammans.

Och nej, jag är inte ett dugg sponsrad, bara förtjust. Av någon anledning får jag inga sponsorgåvor skickade till mig, inte ens från någon obskyr prepperbutik 🙂 .

2 reaktioner på ”Julklappsdags!

  1. Vad är det jag läser? Ursäkta?
    Men okej. OKEJ. Då vet jag var vi står i relation till varandra. ok. Fine. Cool. Visst. OK.

    M(inte-så)VH Fanny Larsson VD för GOLDEN GIFTS UF (vars glittrande paket innehåller både kola från Börslycke OCH möjligen en stycke bok från ”en viss” Motalaförfattare)

Kommentera