Läs en bok och rädda ett liv eller två

AV4R2783Min pappa fyller åttio på onsdag. Det känns lite stort, eftersom jag hade anledning att frukta att jag inte skulle få fira hans sjuttiofemte födelsedag. Det fick jag som väl var, och nu har alltså fem år till gått.

Det här med födelsedagspresenter kan ju vara svårt, men inte med pappa. Han tillhör nämligen inte dem som i hemlighet skulle bli ledsna över att få en get i julklapp. Han önskar sig i år antingen pengar till Cancerfonden eller till Läkare utan gränser. Eftersom de förstnämnda fick slanten förra gången går den nu till de sistnämnda. (Jo, jag vet att jag förstör överraskningen nu, men det känns inte så farligt. Pappa kan ta det.)

Vill du också hjälpa till att typ rädda några liv? Och dessutom få en bok på köpet.

Om du beställer Genom dig från hemsidan (eller direkt från mig) från och med nu till och med pappas födelsedag (onsdag 17 december) lovar jag att skänka trettio av de trettionio kronorna som boken just nu kostar direkt till Läkare utan gränser. Du får läsning – eller en julklapp att ge bort – och någonstans i världen får utsatta människor sjukvård.

Och pappa blir själaglad.

 

2 reaktioner på ”Läs en bok och rädda ett liv eller två

  1. Så sant! Och när du nämner det så minns jag hur en kompis äldre släkting för länge sedan berättade att man under andra världskriget alltid kunde få lite ost och mjölk av min farmor. Hmm … Kan det vara så att jag har det i blodet?

Kommentera