Om mig i Motala & Vadstena Tidning

image

Läraren som gick ut på trappan

Häromdagen hälsade Motala & Vadstena Tidning på hemma hos mig och idag publicerades en artikel om mitt bokprojekt på kultursidorna. Det är förstås jätteroligt att tidningen uppmärksammar min bok och det är positivt pirrigt att slå upp tidningen efter att ha sett en liten blänkare om mig själv på framsidan. Men allra roligast, och nyttigast, var nog ändå själva samtalet med reportern och fotografen – Katarina Hydén och Anders Törnström. Att liksom kliva ett steg bort från mig själv och boken och prata om tillkomsten av den så här i efterhand gjorde hela den här bokresan verkligare, och deras frågor fick mig att se processen ur nya synvinklar. Och att högt uttala att jag har börjat skriva på uppföljaren kändes lite stort och nytt.

Så nu får jag lov att leverera en uppföljare. Det står ju i tidningen.

Läs gärna hela artikeln genom att klicka här.

image

Vinn min bok!

Dessutom hade samma tidning annons om en utlottning av min bok. Urkul!

 

 

2 reaktioner på ”Om mig i Motala & Vadstena Tidning

  1. Grattis till ännu en mycket positiv recension i en dagstidning! Positiv på goda grunder! Du har ett så ledigt och lättläst språk att det är en fröjd att läsa! Du presenterar dina personer på ett sätt att man blir engagerad, man upplever dem som verkliga och deras problem och det sätt de söker lösa dem skapar empati. Inte bara för spänningen, utan för att du tar upp allmänmänskliga problem och frågeställningar.
    Det är säkert många, som liksom jag ser fram emot att få läsa din nästa bok.
    Önskar dig god fortsättning på författandet och en bra termin som lärare! Jag gratulerar de ungdomar som har turen att få ha dig som lärare!

    Gamla faster Karin

  2. Vilka fina ord – igen! Nu är jag faktiskt riktigt sugen på att träffa elever igen, och jag får hoppas att deras inställning kommer det minsta i närheten av din 🙂

Kommentera