Releasedags!

image

Såna här små rackare finns på Östenssons!

Nyss hemkommen från plock och pyssel i festlokalen där det smäller imorgon. Tror jag känner en liten fjäril i magen. Releasepartaj! Det känns ju något surrealistiskt, och gång på gång kallar jag tillställningen för sommarfest för att avdramatisera det hela. Releaseparty låter liksom lite förmätet – jag är ju inte Camilla Läckberg om man säger så. Men faktum kvarstår att det ÄR releasefest och att det ska bli så himla roligt! Bandet, BITE, riggade medan jag var där, och bara soundchecken gjorde att mitt inre partyläge slogs på.

Här ska dansas!

I själva releasebegreppet ligger ju boksläppet, och imorgon börjar alltså min pocketbok att säljas. Än så länge finns den på Bokus (dyr) och på Östenssons butiker i Motala, Vadstena, Borensberg och Linköping till det mindre dyra priset femtionio spänn. (Det är vad den kommer att kosta via denna sida också, men då tillkommer, tyvärr, frakt. Och vi har inte riiiiktigt hunnit fixa webbsäljdetaljen ännu. Vi har ju ett releaseparty att tänka på 🙂 ) Och snart finns den på Adlibris också.

Så om ni är sugna på att köpa en bok imorgon, köp gärna Genom dig, och gör det gärna på Östenssons! Leta efter ett litet golvställ enligt bilden ovan, eller fråga personalen! Eller titta in hos mig och lägg vantarna på en bok.

Om ni ursäktar ska jag gå och kräkas av prestationsångest nu.

3 reaktioner på ”Releasedags!

  1. Lycka till och ha en riktigt trevlig dag i morgon när du har releaseparty! Släpp ut fjärilarna och låt dom fladdra omkring och skapa en härlig stämning! Det är DIN DAG! Njut av den dagen – det är ju en fantastisk händelse att komma ut med sin första bok!
    tycker gamlafaster Karin.
    som ska be svågern köpa en bok åt mig.

  2. Vilket bra ställ du hittade! Ta nu Karin på orden och njut av dagen. Som en födelsedag, bara än mer speciell.

Kommentera