Roa mig

imageDet är fredagskväll och jag sitter hemma och har det lite småtråkigt. Mange är på jobbjippo och barnen finner mig tämligen ointressant. Jag har tagit mig en vit månad och sippar inte ens på ett glas vin. Mitt undermedvetna säger ändå till mig att jag ju måste unna mig något, det är för tusan fredag. Då unnar jag mig chips och godis. Kanske är det här med vit månad en inte helt igenom god idé ändå. Och godiset är inte ens gott.

Hur som helst så vill jag ha hjälp. Jag vill ha lite underhållning. Jag vill bli utmanad på Quizkampen. Hjälp mig innan jag har dragit i mig allt sött och salt vi har här hemma. Roa mig med en liten quizomgång. Mange är på riktigt quiz på Motala Expos mingel för utställare. Jag finner detta något orättvist. Jag har finklänning och tråkigt. Jag överväger att komplettera med ett par höga klackar för att muntra upp mig själv. Barnprogrammet i bakgrunden hindrar kanske en feststämning från att infinna sig ändå.

Utmana mig. Jag heter Lolex70.

Kom igen nu.

 

Tillägg några timmar senare: Tack alla ni som räddade min kväll – vilken underbar respons! Och så känns det lite bra att jag fick quizza mer än Mange. Jag hann inte ens ta på mig snyggskor. Nu tar jag natt, men utmana mig gärna en annan dag!

Kommentera