Tack, tack, tack!

image

En tavla till arbetsrummet!

Igår konstaterade jag att inget säger ”Jag gillar dig” som en musikal. Det visar sig att man kan säga samma sak med ett badpaket. NA11A slog verkligen på stort på studentlunchen hos Gudrun idag och överräckte med några vackra ord (med flera retoriska tretal – bra där Ludvig) varsitt spapresentkort med valfri behandling till Gudrun, Linda och mig. Uppenbarligen har vi gjort något bra under de senaste tre åren, eller så har de här ungdomarnas föräldrar uppfostrat dem lite väl bra. Vi blev lika stumma som glada.

När hösten är mörk och rättningsbördan skaver som en för liten men överfylld ryggsäck ska vi smita iväg några timmar till Högby Spa, koppla av och minnas NA11A. Vi ska föreställa oss Olle på en surfbräda på Fuerteventura, Ludvig med en gitarr och Linnéa B på resa i Australien. Vi kommer att se Eric framför oss med näsan i en tjock bok om teknisk fysik och några bläckpennor i bröstfickan. Vi kommer att se Linnéa W stråla i kapp med solen Karlstad och antagligen överglänsa den. Vi kommer att önska att vi kunde få höra ett schyst trumsolo från Hampus och föreställa oss August argumentera aningen upprört med någon politisk meningsmotståndare i Luleå.

Vi kommer att höja våra juiceglas i bubbelpoolen och utbringa en skål för den knasiga underbara klassen som vi inte längre kan kalla vår.

Fast det är den.

Kommentera