Releasefest!

IMG_3746

Första signeringen!

Igår vaknade jag utan känsel i stortårna. Precis som jag vill ha det efter en fest. De nya skorna fick jobba hårt på dansgolvet och de små blåsorna berättar att jag inte har suttit i ett hörn och hängt (även om jag trevligt nog fick hänga vid signeringsbordet en stund).

IMG_3755

Börjar bli varm i kläderna

Det var alltså releasefest i förrgår. Smaka på det ordet! Jag känner att jag måste skriva en bok till, om inte annat så för att få ha en ny releasetillställning. Möjligen kände jag när jag svabbade den hyrda lokalens golv med för lite sömn i kroppen att Camilla Läckberg nog inte gör så. Svabbar alltså. Eller gör sina egna snittar till kalaset. Å andra sidan är jag inte ett dugg säker på att Läckbergs förläggare river av en låt till hennes ära så att hon lipar.

Det gjorde min förläggare. Utan att vara vare sig sångare eller gitarrist (dock eminent keyboardist) sjöng och gitarrspelade han urtjusigt. Om mitt förlag, Fredag förlag, kan jag nog säga att vad det saknar i förläggarkunskaper tar det igen med en stabil IT-avdelning och en tight underhållningsavdelning. Inte alla förlag har ett husband. Det har mitt. Här har ni ett smakprov på när Mange kliver ur sin ordinarie roll i BITE och sjunger – inte ”Genom dig”, men ”För dig”. För mig.

 

IMG_3767

Minglande vänner

IMG_3750

Mera mingel

Goda vänner minglade, musiktävlade, skålade och dansade – och shoppade. För en kväll fick jag vara ”riktig författare” och signera böcker på löpande band.

Det gör jag som sagt gärna om.

Nu hoppas nioåringen bara på att en särskild kund ska dyka upp:

IMG_3761

Glada gäster

”Tänk om RONALDO köper din bok! Då måste han skriva sin autograf och så måste du ge den till mig!”

Jag vet inte det jag. Men om Ronaldo ber snällt kan jag signera boken åt honom.

Kommentera